Takbyte

Byt taket och montera solcellsanläggning samtidigt

Byt till ett slittåligt tak

Vår erfarna personal monterar ert nya tak samtidigt som solcellsanläggningen installeras. Vi garanterar alltid högsta kvalitet och noggrannhet i varje steg. Alltid till fast pris och montering på utsatt tid, för att säkerställa att ni är nöjda.

Expressmontage av takbyte och solceller

Ibland vill man att saker ska gå fort och då kan ni boka vår expressmontering av en solcellsanläggning i kombination med takbyte. Med den här tjänsten får du din anläggning på plats inom 2 veckor från det att takbytet är klart.

Våra olika tak

Betongtak

Energieffekten erbjuder hållbara betongtak med svensktillverkade betongpannor i flera färger och ytbehandlingar. Betongpannor är formexakta och ger ett tätare tak. Välj mellan en- och tvåkupiga alternativ för ett pålitligt och snyggt tak.

Tegeltak

Tegeltak är ett klassiskt val med lång livslängd och en förmåga att reglera fukt. Energieffekten erbjuder eleganta tegeltak som ger en matt yta och skarpa övergångar mellan pannorna. Välj mellan en- och tvåkupigt oglaserat tegel för ett tidlöst utseende.

Plåttak

Energieffekten erbjuder plåttak som ger en tunn och elegant profil samt lång livslängd. Plåttak är lätta och kräver mindre bärande konstruktion än betong. Välj mellan klassisk pannplåt, korrugerad plåt eller plåt som imiterar takpannor i flera färger.

Papptak

Papptak är ett prisvärt och lätt alternativ med snabb installation. Energieffekten erbjuder slitstarka papptak som skyddar ditt hus effektivt mot väder och vind. Perfekt för enklare byggnader och komplement till andra takmaterial.

Få en offert av oss eller boka personlig service

Få personlig service

Funderar du över något? Våra experter finns tillgängliga för personlig service. 

Begär en offert av oss

Fyll i vårt formulär så återkommer vi till dig med en prisbild och tidsplan.